کنفرانس آنلاین پرسش و پاسخ مدیران «کسرا» با سهامداران برگزار شد
کنفرانس آنلاین پرسش و پاسخ سهامداران با مدیران شرکت سرامیک‌های صنعتی اردکان، با توجه به انتشار صورت‌های مالی شش ماهه منتهی به شهریور ماه سال ۱۴۰۳، روز سه‌شنبه ۲۰ آذرماه برگزار شد.

به گزارش اکو اقتصاد به نقل از روابط‌عمومی شرکت سرامیک‌‎های صنعتی اردکان، نشست پرسش و پاسخ آنلاین با حضور علیرضا مهرآبادی مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره شرکت سرامیک‌های صنعتی اردکان، سید غلامحسین موسوی، قائم مقام و معاون مالی اداری «کسرا» و عضو هیات مدیره و مجید جعفری معاون تکنولوژی، توسعه و اقتصاد دانش‌بنیان «کسرا» و مدیرعامل شرکت آلومینیوم پارس اکسید کسرا به صورت برخط با سهامداران گرامی تشکیل گردید.

در این کنفرانس برخط علیرضا مهرآبادی، مدیرعامل «کسرا» گزارشی مختصری از صورت‌های مالی ۶ ماهه و پایان سال گذشته این شرکت به سهامداران حقوقی، حقیقی و تمام سرمایه‌گذاران و مدیران دارایی ارائه داد تا سهامداران بتوانند تحلیل مرتبط و یا سوالاتی که نسبت به افشای صورت‌های مالی دارند را به صورت برخط با مدیر‌عامل شرکت در میان بگذارند.

غلامحسین موسوی قائم مقام هلدینگ سرامیک‌های صنعتی اردکان اظهار کرد: سود شرکت در صورت‌های مالی 6 ماهه نسبت به دوره 6 ماهه سال مالی قبل با کاهش مواجه شده که این کاهش سود ناشی از شرایط رکود بازار، کمبود نقدینگی و کاهش تقاضا و نرخ بالای تامین مالی در سال جاری و مخاطرات ویژه ناشی از افزایش بی‌سابقه قیمت مواد اولیه و ریسک قطعی‌های مکرر برق و گاز و ... بوده است. 

موسوی بیان کرد: شرکت برنامه‌های خوبی در دست اجرا دارد و تمام تلاش ما براین است که این کاهش سود 6 ماهه را به میزان 30 درصد تا پایان سال مالی جاری پوشش دهیم. 

مجید جعفری مدیرعامل شرکت آلومینیوم پارس اکسید کسرا در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه عرضه این شرکت در فرابورس چه زمانی خواهد بود، گفت: پذیرش شرکت پارس اکسید کسرا دو ساله در فرابورس آغاز شده و شرکت موفق شد پذیرش مشروط فرابورس را دریافت کند. برخی تکالیف جهت اجرا و انجام از سوی فرابورس ابلاغ شد که بخش عمده‌ای از آن به سرانجام رسیده است. همچنین برای عرضه شرکت پارس اکسید کسرا در بورس دو موضوع عمده باقی مانده؛ فروش محصولات شرکت در بورس کالا که در این راستا اقدامات جدی آغاز شده، ولیکن موانع خاص خودش را دارد و همچنین افزایش سرمایه این شرکت در حال حاضر در دست انجام است که امیدواریم در کوتاه‌مدت اجرایی و عملیاتی شود.

وی به چالش‌های شرکت پرداخت و افزود: متاسفانه قطعی برق و گاز سبب شد کیفیت محصول در شرکت پارس اکسید تحت تأثیر قرار بگیرد و این شرکت مجبور به کاهش تولید شد و ضمن آنکه اخیرا نامه‌هایی از اداره برق و گاز درخصوص قطعی‌ها دریافت کردیم و در حال حاضر دو روز در هفته به مدت حداقل ۱۰ ساعت قطعی برق در شهرک صنعتی محمودآباد قم داریم. اما این نوید را می‌دهم که طی سال‌های آینده طرح توسعه انجام و سودآوری بیشتری را ایجاد خواهیم کرد.

علیرضا مهرآبادی مدیرعامل «کسرا» به طرح توسعه این شرکت اشاره کرد و گفت: طرح توسعه شرکت پارس اکسید کسرا 3 برابر ظرفیت فعلی شرکت است که در صورت تکمیل در سال‌های آتی به میزان قابل توجهی در سودآوری شرکت مذکور موثر است. ظرفیت شرکت در حال حاضر حدود 15 هزار تن است که خوشبختانه به ثبات کیفی و فنی تولید رسیده‌ است و در این چند سال گذشته نیز تلاش شده از سود شرکت برای طرح توسعه بهره‌برداری شود.

وی بیان کرد: برای پروژه طرح توسعه آلومینیوم پارس اکسید، بخش عمده ماشین آلات و تجهیزات خریداری و بخش آجرهای نسوز و سیویل و ساختمان و برخی تجهیزات برقی باقی مانده است.

مهرآبادی گفت: در صورتی که شرکت اصلی بخواهد تحرکات خود را بر مبنای گلوله پیش ببرد، نمی‌توان امید به آینده داشت بنابراین به سمت سایر محصولات و فروش به مشتریان قابل اتکاتر حرکت کرده و در این راستا در نظر دارد وارد فضای محصولات کاتالیستی با مشتریان صنایع مادر من جمله نفت، گاز، پتروشیمی، معادن و فلزات و فولاد شویم.

وی بیان کرد: سال گذشته گاما آلومینا با نرخ ۱۶ هزار تومان از بورس کالا خریداری می‌شد اما این عدد در هفته جاری با احتساب هزینه اعتبار اسنادی به ۶۷ هزار تومان رسیده است؛ باتوجه به این عدد ما باید گلوله را حدود ۲۰۰ هزار تومان بفروشیم که امکان‌پذیر نیست و بر این اساس کشش قیمتی تقاضا در گلوله مشکل جدی شرکت است.

مدیرعامل شرکت سرامیک‌های صنعتی اردکان درخصوص صادرات توضیح داد: هرگز مزیت نسبی رقابتی در گلوله‌ها با چین نداریم بنابراین در حال حاضر صادرات توجیه‌پذیر نیست اما در تلاش هستیم که در این حوزه نیز به نتیجه قابل قبولی برسیم و مذاکرات گسترده‌ای را با کشور ترکیه تاکنون انجام داده‌ایم.

مهرآبادی ادامه داد: شرکت مهندسی معدنی زرین پودر نوین کسرا در ماه گذشته موفق شد به تولید پایدار ۲ هزار تن در ماه برسد و در حال حاضر برای فروش هم مشکلی ندارد و در تلاش هستیم این شرکت را از زیان انباشته خارج و به مدار سودآوری بازگردانیم.

وی اظهار کرد: مجموعه ما و همه شرکت‌های فعال در سرامیک‌های مهندسی و مدرن دچار بحران بین‌المللی جدی در حوزه مواد شده‌اند که این موضوع بهای تمام شده و حاشیه سود را تحت تأثیر قرار می‌دهد؛ اما ما برنامه داریم شرکت را از یک شرکت گلوله ساز به یک شرکت کاتالیست ساز تبدیل کنیم.

مهرآبادی در خصوص برگزاری این کنفرانس برخط گفت: برگزاری چنین جلساتی باعث کمک به سهام‌داران در خصوص تحلیل درست‌تر صورت‌های مالی شرکت می‌شود تا آنها بتوانند پیش‌بینی‌های دقیق‌تر را داشته‌باشند.

وی با تاکید بر این موضوع که برگزاری نشست پرسش و پاسخ باعث افزایش شفافیت بازار سهام می‌شود؛ ادامه داد: برگزاری این جلسات فرصتی برای تقویت ارتباط بین مدیران شرکت‌ها و سهام‌داران و طرح مشکلات و چالش‌‌‌های صنعت و انعکاس مطالبات سهامداری به‌صورت رسمی و در نهایت پیگیری جدی‌‌‌تر این مطالبات توسط مدیران شرکت‌هاست و می‌بایست از این ابتکار مدیریت نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار و شرکت محترم بورس تهران تقدیر کرد.

این نشست به صورت برخط از طریق سامانه پخش یکپارچه پخش برخط مجامع و نشست های سازمان بورس برای سهامداران پخش مستقیم گردید.

0 نظر:

نظر بدهید