اجرای مرحله دوم طرح تغذیه نوین دانشجویان از مهرماه
معاون وزیرعلوم با اشاره به نتایج موفق اجرای طرح الگوی نوین تغذیه دانشجویان در ۱۷ دانشگاه از اجرای مرحله دوم این طرح با مشارکت سایر دانشگاهها از نیمسال تحصیلی جدید خبر داد.

به گزارش اکو اقتصاد،سعید حبیبا، معاون وزیرعلوم و رئیس سازمان امور دانشجویان با اشاره به  نتایج به دست آمده از الگوی نوین تغذیه دانشجویی در دانشگاها اظهار داشت: از ابتدای نیمسال تحصیلی سال گذشته اجرای طرح نوین تغذیه را در 17 دانشگاه منتخب کشور اجرا کردیم. در این طرح، حدود 50 رستوران‌ مکمل با تنوع و کیفیت غذایی بالا  در دانشگاهها راه‌اندازی شد.

وی درباره هدف این طرح گفت: بر این اساس رستوانهای مکمل با استقرار در دانشگاهها با ارائه غذاهای مختلف و متنوع برای همه سلیقه‌ها  علاوه بر تأمین رضایت دانشجویان، به صرفه‌جویی در بودجه نیز کمک خواهد کرد.

معاون وزیرعلوم با بیان اینکه این طرح، نویدبخش تغییرات مثبت برای رفاه دانشجویان است، گفت: نتایج ارائه شده حاکی از موفقیت آمیز بودن طرح بود لذا  انتظار داریم تا پایان سال تحصیلی جاری، 67 دانشگاه دیگر نیز به همین وضعیت برسند.

وی تاکید کرد: رستوران‌های مکمل طبق الزامات مشخص‌شده از سوی سازمان دانشجویان تعریف خواهند شد و امیدواریم در سال تحصیلی آینده  مشکلات پیش آمده در حوزه تغذیه بهبود یابد. 

0 نظر:

نظر بدهید