سرلشکر سلامی: آمریکا رفتارش را تغییر ندهد به سوی نابودی خواهد رفت
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم یوم‌الله ۱۳ آبان گفت: ما هم همواره به آن‌ها (آمریکا و صهیونیسم) هشدار می‌دهیم اگر رفتار خود را تغییر ندهند به سوی فروپاشی و نابودی پیش خواهند رفت این اراده تمام امت اسلام است که به تدریج غلبه خواهد کرد.

به گزارش اکو اقتصاد، سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیش از ظهر امروز (یکشنبه، ۱۳ آبان) در مراسم راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، گفت: امروز سیزدهم آبان ماه یک یوم الله است. وی افزود: روزی است که با حرکت شجاعانه دانشجویان مسلمان پیرو خط امام و با تاییدات امام راحل عظیم الشأن به قلب سیاسی استکبار در سرزمین مقدس جمهوری اسلامی ایران، جوانان دانشجو هجوم آوردند و آخرین بنای سیاست استعماری آمریکا در ایران و نقطه مرکزی حضور سیاسی این رژیم جنایتکار تخریب شد.

روز 13 آبان به معنای پایان حضور سیاسی آمریکا در ایران است

به گفته فرمانده کل سپاه، این روز به معنای پایان حضور سیاسی آمریکا و به مفهوم نقطه پایان سلطه رسمی آمریکا بر یک کشور بزرگ به نام جمهوری اسلامی ایران است. سرلشکر سلامی گفت: امروز روز دانش آموز است و این روز زیبا و باشکوه بر همه دانش آموزان عزیز وطن اسلامی ما که روز خلق یک حماسه سیاسی بزرگ در کتاب خاطرات حماسه‌آفرینی‌های ملت بزرگ ایران است، تبریک می‌گویم.وی ادامه داد: دانش آموزان آمده‌اند تا در یک میدان واقعی مبارزه با استعمار، استبداد و استکبار را تمرین کنند تا برای آینده درخشان میهن اسلامی ما افق‌های بلندی از پیشرفت، اقتدار، اعتبار و منزلت بین المللی بسازند.

آمریکا یک هویت متناقض در عالم است

فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه آمریکایی که امروز برای مبارزه با آن به این میدان آمده‌ایم یک هویت متناقض در عالم است، تصریح کرد: او در حالی از دموکراسی، آزادی، رفاه، امنیت، حقوق بشر و صلح و نظم جهانی سخن می‌گوید ولی منشا همه آشفتگی‌های سیاسی و نظامی، جنایت‌ها قتل عام‌ها تجاوزها اشغالگری‌ها در جهان است.وی افزود: ما آمریکا را با بمب‌های اتمی او در ۶ اوت ۱۹۴۵ در ناکازاکی و هیروشیما می‌شناسیم که در یک چشم به هم زدن صدها چشم را در درون آتشی سخت سوزاند. ما آمریکا را با کودتاهای ننگین در سراسر جهان می‌شناسیم، با کودتای آمریکایی ۱۳۳۲ که در ۲۸ مرداد در ایران شکل داد که نقطه آغاز تسلط کامل سیاسی نظامی فرهنگی و اقتصادی آمریکا بر ملت ایران برای ۲۵ سال شد.سرلشکر سلامی اظهار کرد: آمریکا را با کودتا در هائیتی، شیلی، کنگو، گواتمالا، برزیل و ونزوئلا می‌شناسیم و این کشور را با حمایت از دیکتاتورها و ترویج نظام‌های مستبد و دست نشانده در تمام عالم از فیلیپین تا سودان، ایران، شیلی، برزیل و اکثر کشورهای جهان می‌شناسیم.وی ادامه داد: او را کشوری می‌شناسیم که به جغرافیایی سرزمینی خود قانع نیست و در تصور خود از جهان جغرافیای سیاسی به وسعت بخش اعظمی از کره زمین را تصویر می‌کند و می‌خواهد با جنگ‌ها، اشغال‌ها و تجاوزها بر اراده سیاسی ملت‌ها حاکم شود.

آمریکا را با سرکوب کردن قیام‌های مردمی و زندانی‌کردن آزادی‌خواهان عالم می‌شناسیم

فرمانده کل سپاه پاسداران تاکید کرد: آمریکا را با سرکوب کردن قیام‌های مردمی در کشورها و نقاط مختلف جهان و با زندانی کردن آزادی‌خواهان عالم می‌شناسیم. او را با جنگ در افغانستان، عراق، یمن، لیبی، شرق مدیترانه و در جنگ جهانی دوم با حمله به ژاپن می‌شناسیم.وی افزود: آمریکا را آن‌گونه که هست باید بشناسیم، پدیده تروریسم تکفیری و ایجاد تفرقه‌های خونین در جهان اسلام محصول سیاست آمریکا است.سرلشکر سلامی گفت: آمریکا برای نوسازی سیاسی منطقه غرب آسیا در منظومه سیاست‌های استعماری، او خود را با حمایت‌های مطلق در ابعاد سیاسی، نظامی، روانی و اقتصادی از رژیم اشغالگر فلسطین می‌شناسیم.

وی ادامه داد:‌ او را با بمب‌هایی که روز و شب بر سر مردمان فلسطین و لبنان فرود می‌آید، می‌شناسیم. آمریکا را با قتل عام سیاهان در سرزمین مادری‌شان و با قتل عام سرخ‌پوست‌ها در درون جامعه آمریکا می‌شناسیم. آمریکا را با جورج فلوید می‌شناسیم و این تصویر واقعی آمریکا و شخصیت واقعی اوست که می‌خواهد با لعاب و سبقه‌ای از مفاهیم شیک و جهان پسند به نام دموکراسی حمایت خود را از دیکتاتورها در جهان مخفی کند. سرلشکر سلامی اظهار کرد: او می‌خواهد با مفهوم آزادی، آزادی‌خواهان را در همه جا به بند بکشاند اما آنچه از آمریکا می‌شناسیم جنگ‌هایی است که پس از پیروزی انقلاب اسلامی در منطقه جهان اسلام مدیریت کرد.وی افزود: او از ۴۵ سال پیش به این طرف او تلاش کرد تمام سرزمین‌های اسلامی را میدان جنگ قرار دهد، هر کجا جنگ بود یک طرف او حضور داشت و در طرف دیگر مسلمانانی که برای دفاع از هویت، استقلال و تمامیت ارضی خود به میدان آمده بودند.

0 نظر:

نظر بدهید