به گزارش اکو اقتصاد به نقل از روابط عمومی صندوق کارآفرینی امید ، در این همایش دو روزه که طی روزهای 19 و 20 دی ماه برگزار شد، مدیرعامل صندوق کارآفرینی ، با تشریح رویکردهای کلان صندوق در مسیر تحول و با اشاره به تدوین استراتژی صندوق، مواردی همچون برنامهریزی، هدفگذاری، بهرهگیری از نیروی متخصص و ابزار لازم، تعهد و همدلی را از جمله ویژگیهای یک سازمان موفق دانست .
صفایی مزید گفت : برنامه ریزی و هدف گذاری همانند نقشه راه به ما کمک می کنند تا چشم اندازی دقیق تری از فعالیت های خود داشته باشیم. بدون برنامه ریزی و تعیین اهداف به سردرگمی، بی نظمی و هدر دادن منابع دچار خواهیم شد.
وی افزود : اکر فعالیت هایی که باید انجام دهیم را بدون هدف گذاری و برنامه ریزی دقیق شروع کنیم، بی شک زمان، پول و انرژی زیادی صرف آن خواهیم کرد. بنابراین باید قبل از شروع هر فعالیت و اقدامی، طوری برنامه ریزی کنیم که زمان مورد نیاز برای هر فعالیت ، زمان شروع و پایان آن مشخص باشد تا بتوانیم با صرف انرژی و هزینه کمتر، به بالاترین بهره وری و کیفیت دست یابیم.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید بر لزوم برنامه ریزی برای مدیریت نقدینگی، افزایش سهم از بازار و به دنبال آن خدمترسانی شایسته به مشتریان تأکید کرد و ادامه داد : برخی فرایندها ، رویه ها ومقررات ارائه خدمت در صندوق باید بازبینی ، اصلاح وبروز رسانی شود تا بتوان خدمات مطلوب و رقابتی به مشتریان اعطا کرد و تلاش می شود تا صندوق برای خدمت به کارآفرینان با برنامه ریزی درست ارتقاء کمیت و کیفیت خدمت رسانی رابه طول مشهود محقق سازد.
صفایی مزید در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به طرح تحول صندوق کارآفرینی امید اضافه کرد : برای اجرای طرح تحول ، ستاد بهسازی و تطبیق فرایند ها تشکیل شده و 8 کارگروه برنامه ریزی و بودجه ، ساختار وفرایند، طراحی محصول و خدمات، برنامه ریزی نیروی انسانی ، آمایش شعب ، تحول دیجیتال ، ارزیابی عملکرد، برندینگ، زیر نظر این ستاد فعالیت خواهند کرد واز تمامی واحدهای صندوق اعم از صف وستاد نماینده ای در این کارگروه ها حضور دارد و امیدواریم با تشکیل این کارگروه بتوانیم طرح تحول در صندوق کارآفرینی امید به درستی پیاده سازی کنیم .
وی افزود: نقشه راه موجود صندوق نیازمند تغییراتی است که بخشی از آن با همت مدیران قبلی صورت گرفته است و اکنون باید این مسیر برای رسیدن به نتیجه هموار شود.
علیرضا زاهدیان مشاور مدیرعامل و مدیر آمار، برنامه و بودجه ، نیز ضمن اشاره به نتایج استخراج شده از همایش مدیران ارشددر اردیبهشت ماه ، اقدامات صورت گرفته در خصوص پروژه ها و فعالیت های تعریف شده را تشریح کرد.
در ادامه همایش محمد جباری ، عضو هیات مدیره صندوق کارآفرینی امید، ضمن ابراز خرسندی حضور در خانواده این صندوق گفت : بعضی از سازمان ها یک ارزش افزوده ای را به انسان می دهند ، صندوق کارآفرینی امید همین نقش را دارد. تلاش در جهت خدمت به مردم و ایجاد کسب و کار برای آنان و تقویت کارآفرینان امری مقدس است. توفیق ویژه ای است وخوشبختانه من هم در کنار شما به این توفیق نائل شدم.
جباری با اشاره به نقش صف و ستاد در موفقیت سازمان گفت : واحدهای صف و ستاد هر دو نقشهای حیاتی در سازمانها ایفا میکنند و همکاری مؤثر بین آنها میتواند به بهبود کارایی و دستیابی به اهداف سازمانی کمک کند.
وی افزود : عملکرد موفق واحدهای صف بی شک نیازمند تدوین نقشه راه، تبیین اهداف راهبردی کوتاهمدت، میان مدت و بلند مدت، برنامهریزی دقیق، هدفگذاری از سوی واحدهای ستادی است .
عضو هیات مدیره صندوق دربخش دیگری از سخنان خود اظهارداشت : ماموریت صندوق کارآفرینی امید متفاوت از بانکهای بزرگ است و این تفاوت نشات گرفته از فلسفه وجودی و ماموریت آن است. این ماموریت یکی از موضوعات راهبردی کشور در افزایش نرخ اشتغال و کاهش نرخ بیکاری در کشور است.
وی گفت : صندوق کارآفرینی امید یک صندوق حمایتی در خدمت سیاستهای رئیس جمهور است. وقتی رئیس جمهور برنامه حمایتی در حوزه اشتغال داشته باشد، یکی از جاهایی که روی آن حساب میکند صندوق کارآفرینی امید برای تامین مالی حوزه اشتغال مخصوصا کسب و کارهای خرد، کوچک و متوسط است. این حوزه حوزهای است که در جهان مورد توجه قرار گرفته و از نظر نرخ کارآفرینی، اشتغالزایی و کسب و کارهای خرد، کوچک و متوسط نرخ قابل توجهی دارد.
قرائت میثاقنامه توسط منصور شیخ الاسلامی مدیرحوزه مدیرعامل و روابط عمومی به نمایندگی از مدیران وکارکنان صندوق کارآفرینی امید در راستای دستیابی به اهداف متعالی صندوق و تجدید عهد و پیمان با مدیرعامل و اعضای هیأتمدیره از دیگر بخشهای این همایش بود.