دهنوی: آیفون های وارد شده به زودی رجیستر می شوند
َشرایط ثبت نام متقاضیان اعزام به حج تمتع ۱۴۰۴ اعلام شد
بعد از اقامتگاه قیصریه، خانه نتانیاهو در قدس هم تخلیه شد
کاردار انگلیس به وزارت خارجه احضار شد
"سرماخوردگی" شایعترین ویروس تنفسی در گردش در کشور
قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۸/۳۰
آغاز حراج جدید سکه ازساعت۱۲
گزارش آژانس: ذخایر اورانیوم ایران افزایش یافت
پنتاگون: در شرایط جنگی با روسیه قرار نداریم
جزئیات عملیات جدید ارتش یمن در دریای سرخ
به گزارش اکواقتصاد به نقل از روابطعمومی بانک صادرات ایران، محسن سیفی در این مراسم با تأکید بر اهمیت مسئولیتهای اجتماعی بانک، این رویداد را گامی مؤثر در مسیر حمایت از هنر و هنرمندان برشمرد.
وی در سخنان خود گفت: «بانک صادرات ایران همواره تلاش داشته، ضمن ایفای نقش بانکداری، در تقویت حوزه فرهنگ و هنر کشور نیز نقشآفرین باشد. برپایی جشنواره ملی پوستر سپهر، بخشی از تعهدات اجتماعی بانک است که از طریق آن میکوشیم تا ارزشهای بانکی را با زبانی هنری و در قالبی خلاقانه به جامعه ارائه دهیم.»
این جشنواره با حضور داوران برجستهای چون ابراهیم حقیقی، ایرج میرزاعلیخانی، فرزاد ادیبی، مریم کهوند و مجید کاشانی به انتخاب و نمایش آثار برتر در زمینه طراحی پوستر پرداخته است.
ایرج میرزاعلیخانی، عضو هیئت داوران، در حاشیه بازدید از نمایشگاه، به ارائه توضیحاتی در مورد معیارهای داوری و جزئیات خلاقیت بهکار رفته در آثار پرداخت و بر اهمیت نوآوری در تلفیق هنر با موضوعات بانکی تأکید کرد.
در پایان مراسم، به برگزیدگان جشنواره لوح سپاس و جوایز ویژهای اهدا شد. سیفی در این راستا افزود: «حمایت از هنرمندان متعهد و تقویت پیوند هنر و بانکداری از اهداف مهم بانک صادرات ایران است؛ زیرا معتقدیم که حضور پررنگ هنر در فضای سازمانی، میتواند نقش مهمی در بهبود فرهنگ همکاری و تعامل سازمانی داشته باشد.»
این نمایشگاه فرصتی است تا عموم علاقهمندان هنر، در گالریهای خانه هنرمندان، از خلاقیتهای بهکار رفته در آثاری که به نوعی مفاهیم مالی و بانکی را به تصویر کشیدهاند، بازدید کرده و شاهد همنشینی جذاب و بدیع هنر و بانکداری باشند.
این رویداد که نمادی از پیوند میان هنر و بانکداری است، با هدف ترویج فرهنگ سازمانی و تقویت ارتباط بانک با جامعه هنری برگزار شده و تا ۲۵ آبان از ساعت ۱۴ تا ۲۰ در گالریهای استاد نامی و بهار خانه هنرمندان پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.