جلسات شورای عالی کار برای مزد ۱۴۰۴ هنوز آغاز نشده است
نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار با اشاره به اینکه جلسات شورای عالی کار برای مزد ۱۴۰۴ هنوز آغاز نشده است گفت:حدود ۴۵درصد هزینه های زندگی بحث مسکن است,‌امیدواریم با تدبیر دولت این موضوع حل شود.

به گزارش اکو اقتصاد، علی اصغر آهنی‌ها,‌نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار در گفت‌وگو با خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم؛ درباره شروع جلسات شورای عالی کار گفت: چندین جلسه بررسی درباره دستمزد با حضور کارشناسان تشکیل شده است. اما هنوز به صورت رسمی جلسات شورای عالی کار آغاز به کار نکرده است.

 وی با اشاره به اینکه مطابق ماده 41قانون کار دستمزد می بایست با توجه به نرخ تورم رسمی اعلامی و سبد معیشت کارگران تعیین شود افزود: در سال های گذشته بارها درخواست این را داشته ایم که بخشی از هزینه های زندگی کارگران از سوی دولت پرداخت شود, اما اقدامی نشده است.

 آهنی ها با اشاره به قرارگاه مسکن کارگران گفت: بخشی از هزینه های زندگی در مسکن خلاصه می شود. در صورت حمایت و اقدام دولت برای مسکن کارگران می توانیم 45درصد هزینه های زندگی را حل کنیم. چرا که مسکن حدود 45درصد هزینه زندگی را صرف می کند. واقعیت اقتصادی ما این است که اقشار ضعیف کشور بخاطر نرخ تورم تحت فشار قرار دارند. 

نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار با بیان اینکه حمایت از تولید و صنعت به معنی حمایت از دستمزد و اشتغال است گفت: در صورتی که اشتغال رونق داشته باشد, کارگران می توانند کار و درآمد داشته باشند, اما درصورتی که اشتغال به هر دلیل از بین رود, درآمد کارگر هم تحت شعاع است.

آهنی ها با اشاره به قطعی برق صنایع گفت:قزوین یک استان صنعتی است، در حالی که بیشتر استان‌های کشور صنعتی نیستند، متاسفانه در حوزه ناترازی انرژی، طبق قانون بهبود فضای کسب و کار، موضوع قطع برق نباید صنعت را در اولویت قرار دهد، چون دقیقا جایی است که تولید ثروت می‌کند، اما متاسفانه سیاست‌های غلط اجرایی در استان قزوین باعث شده که صدها میلیارد ریال خسارت به واحدهای صنعتی وارد شود.

وی گفت: زیان واحدهای صنعتی به لحاظ خرابی قطعات به هنگام قطعی برق و فرصت از دست رفته تولید بود و این درحالی است که در استان ما و سایر استان‌ها همجوار، منازل مسکونی دارای برق در پیک مصرف تابستان کولرهای خودشان را تا صبح روشن می گذاشتند.

رییس خانه صنعت، معدن و تجارت قزوین یادآور شد: باید شرایطی ایجاد کنیم که سرمایه گذار رغبت پیدا کند و وارد عرصه تولید شود.

0 نظر:

نظر بدهید