به گزارش اکو اقتصاد به نقل از تسنیم، رضا سالمی، دبیر انجمن واردکنندگان فرآوردههای خام دامی اظهار داشت: سالانه حدود 900 تا 950 هزار تن گوشت قرمز در کشور مصرف میشود که از این میزان حدود 650 تا 700 هزار تن در داخل تولید و مابقی، یعنی حدود 200 تا 250 هزار تن، از طریق واردات تأمین میشود.
سالمی با اشاره به آمار سال 1403 گفت: در این سال در مجموع 238 هزار تن انواع گوشت قرمز وارد کشور شد که شامل 98 هزار تن گوشت گرم (52 هزار تن گوساله، 35 هزار تن گوسفندی و 11 هزار تن دام زنده) و حدود 140 هزار تن گوشت منجمد (128 هزار تن گوساله و 12 هزار تن گوسفندی) بوده است.
دبیر انجمن واردکنندگان فرآوردههای خام دامی افزود: در ششماهه نخست امسال، بهدلیل سیاستهای محدودکننده وزارت جهاد کشاورزی، میزان واردات به حدود 30 هزار تن کاهش یافت که این موضوع موجب برهم خوردن تعادل بازار گوشت قرمز شد.
وی تصریح کرد: با پیگیریهای معاون جدید توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی، تخصیص ارز مبادلهای برای واردات گوشت قرمز از سر گرفته شده است و بر این اساس، امکان واردات و عرضه گوشت قرمز گرم گوساله بدون چربی و استخوان با قیمت مصوب 598 هزار تومان توسط اعضای انجمن فراهم شده است.